Νέα προϊόντα

Η Monitor Electronics, η εταιρεία με ηγετική θέση στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και προμήθειας προϊόντων τεχνολογίας LED, ανακοινώνει πως νέα προϊόντα, που βρίσκονται στο στάδιο μελέτης, παραγωγής και δοκιμών θα παρουσιαστούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας και θα είναι διαθέσιμα για τις δικές σας ανάγκες. Μείνετε συντονισμένοι.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή για το Πάσχα από τις 26 Απριλίου έως 1 Μαΐου. Ευχαριστούμε.

Προκήρυξη θέσης εργασίας

Προκήρυξη θέσης εργασίας Ηλεκτρονικός / Αυτοματιστής Η εταιρία ΜΟΝΙΤΟΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕ είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στη σχεδίαση, την κατασκευή, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ηλεκτρονικών συστημάτων πληροφόρησης τεχνολογίας LED. Η εταιρία επιθυμεί να προσλάβει: Ηλεκτρονικό ή Αυτοματιστή Περιγραφή θέσης: Ο κατάλληλος υποψήφιος θα απασχοληθεί στην συναρμολόγηση, παραγωγή, προγραμματισμό και τελικό έλεγχο τυπωμένων κυκλωμάτων display […]

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 13 έως και 31 Αυγούστου. Ευχαριστούμε.

Wyndham Grand Athens Hotel Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο μας. Η Monitor Electronics Ltd, χορηγός του 2ου Συνεδρίου Hotel Tech – SMART HOTEL8 Φεβρουαρίου 2018  

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 10 έως και 29 Αυγούστου. Ευχαριστούμε.